Laat uw auto regelmatig onderhouden door Rijnders

Wij bieden professioneel onderhoud voor alle merken, modellen en leeftijden, met behoud van fabrieksgarantie. Zelfs voor nieuwe auto's. Compleet met fabrieks- en mobiliteitsgarantie en registratie van alle werkzaamheden in het onderhoudsboekje.

Elke verstandige autobezitter laat zijn auto periodiek onderhouden. Maar beschikt de garage wel over de nodige vakkennis en integriteit? Ga voor Bosch Car Service Rijnders: hier kunt u met een gerust hart uw auto achterlaten.

Waarom is regelmatig onderhoud belangrijk?

Als u de veiligheid en betrouwbaarheid van uw auto belangrijk vindt, laat dan regelmatig onderhoud uitvoeren, minimaal één keer per jaar. Als u veel kilometers rijdt of de auto intensief gebruikt, is het raadzaam het vaker te doen. Maak dus zo snel mogelijk een afspraak bij Bosch Car Service Rijnders.

Waarom voor Bosch Car Service Rijnders kiezen?

Bij Rijnders beschikken we over alle nodige kennis en procedures om u de beste kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid te bieden. We kennen de richtlijnen van de fabrikant met betrekking tot onderhoud het beste. Er wordt nooit afgeweken van de fabrieksrichtlijnen en er wordt niet op beknibbeld. Bovendien gebruiken wij altijd originele wisselstukken en kwalitatieve materialen.

Wat is inbegrepen in het auto-onderhoud?

Dat hangt deels af van het onderhoudsschema van uw auto, maar over het algemeen omvat het een uitgebreid aantal checks van systemen die te maken hebben met de veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties. Het personeel van Bosch Car Service zal defecte of versleten onderdelen vervangen en vloeistoffen bijvullen indien nodig. Standaard wordt de olie ververst en het filter vervangen, wat bijdraagt tot betere prestaties.

Vervalt de garantie als u uw auto laat onderhouden?

Onderhoud is zowel bij nieuwe als bij oude auto's belangrijk. Ongeacht de leeftijd van uw auto dient u het onderhoudsschema van de fabrikant te volgen. Laat u niet verleiden om hem niet te laten onderhouden omdat hij nieuw is.

De garantie vervalt niet als u uw auto laat onderhouden door Bosch Car Service in plaats van door de merkgarage. Bovendien beschikt niemand over meer expertise dan Bosch Car Service, dus uw auto wordt onderhouden volgens de strengste normen.

Indien u het onderhoud laat uitvoeren door Bosch Car Service, krijgt u de garantie zoals bij alle onderhoudspakketten van Bosch Car Service. Die komt bovenop de fabrieksgarantie. U zult zich dubbel zo veilig voelen.

Afspraak maken voor onderhoud